Regelmatig krijgen wij een verzoek binnen of we Bijbels kunnen leveren t.b.v een evangelisatie project, vaak met de meest prachtige en inspirerende ideeën. Het doel van The Gideons International is echter niet om een leverancier van Bijbels te zijn maar om een beweging van christelijke ondernemers, leiders en professionals te zijn die mensen winnen voor Christus door het plaatsen of uitdelen van de Bijbel(Nieuwe-Testament) binnen de 55 doelgroepen of tijdens een persoonlijk getuigenis.

Wereldwijd zijn ook afspraken gemaakt met Bijbelgenootschappen, drukkers en boekhandels die het ons niet toestaan onze Bijbels te verkopen of beschikbaar te stellen voor andere evangelisatie activiteiten.

Gelukkig zijn er veel alternatieve organisaties die vaak een vergelijkbaar exemplaar verkopen tegen geringe kosten. Wij adviseren altijd eerst navraag te doen bij een christelijke boekhandel. Daarnaast zijn er ook diverse christelijke boekhandels online waar kleine Bijbels of delen van de Bijbel verkrijgbaar zijn.

Categorie: Aanvraag Bijbels

Doneer Gideons Nederland

Help het goede nieuws verspreiden!

BedragIBAN: NL35 INGB 0000 1860 18
Stichting The Gideons International “The Netherlands”