Vriend van de Gideons

Onze visie is de omvang van de Bijbelverspreiding te laten groeien, de huidige wereldwijde vraag naar Bijbels overstijgt momenteel echter onze financiële draagkracht. Sinds 2015 moet daarom het laten drukken van miljoenen Bijbels worden opgeschort in afwachting van financiële dekking. Graag willen wij daarmee alle christenen met een hart voor evangelisatie de mogelijkheid bieden de bediening van The Gideons, naast gebed, ook financieel te ondersteunen en daarmee op indirecte wijze ook zelf een arbeider in de oogst te zijn en ons te helpen ons doel te realiseren door een vriend van de Gideons te worden.

De giften die wij ontvangen via het “Vriend van de Gideons” programma worden uitsluitend besteed aan het kopen van Bijbels wereldwijd.

Wat levert mij het ‘Vriend van de Gideons’ programma op?
Het ‘Vriend van Gideons’ programma kent de volgende privileges:

  1. Vrienden krijgen twee tot viermaal per jaar een Vrienden nieuwsbrief met informatie over actuele gebeurtenissen binnen de Gideon bediening en gebedspunten.
  2. Vrienden worden uitgenodigd op speciale bijeenkomsten van lokale Gideon afdelingen.
    3. Vrienden ontvangen indien gewenst twee gratis zakbijbels per jaar.

Donaties aan The Gideons International (ANBI keurmerk) komen voor de volle 100% ten gunste van het Bijbelfonds en zijn fiscaal aftrekbaar.

Hoe word ik “Vriend van Gideons”?
Als u Vriend van de Gideons wilt worden kunt u zich door middel van het onderstaande formulier hiervoor opgeven. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier op de Contact pagina

aanmeldingsformulier als Vriend van Gideons
Hartelijk dank voor uw ondersteuning!

Word vriend van Gideons

Laat dit veld blanco
Minimaal € 25 per jaar

Doneer Gideons Nederland

Help het goede nieuws verspreiden!

Amount

IBAN: NL35 INGB 0000 1860 18
Stichting The Gideons International “The Netherlands”