Het verenigen van Christelijke leiders en ondernemers

De Gideons zijn een verenging van Christelijke ondernemers, professionals en leidinggevende binnen het bedrijfsleven en/of de overheid met hun echtgenote. Als christelijke ondernemers versterken wij elkaar in zowel ons geestelijke leven als in onze dagelijkse levenswandel.

Maar wij zijn er niet alleen maar voor elkaar maar hebben daarnaast ook een missie naar de buitenwereld toe. De missie ontlenen wij aan 2 Korinthe 5:
En dit alles is uit God, die ons met zichzelf verzoend heeft door Jezus Christus, en ons de bediening van de verzoening gegeven heeft. God was het namelijk die in Christus de wereld met Zichzelf verzoende, en aan hen hun overtredingen niet toerekende; en Hij heeft het woord van de verzoening in ons gelegd. Wij zijn dan gezanten namens Christus, alsof God Zelf door ons smeekt. Namens Christus smeken wij: Laat u met God verzoenen. (2 Korinthe 5 18 – 20) 

Daarom is ons uiteindelijk doel om andere te winnen voor de Here Jezus Christus.

In Nederland kennen wij op dit moment 15 lokale afdelingen waar we als Gideons samen komen om elkaar te bemoedigen en aan te sporen. In alle bijeenkomsten is er tijd voor gebed en lezen uit Gods Woord. Daarnaast geven wij trainingen op het gebied van evangelisatie, leiderschap en spreken voor publiek. Trainingen en ervaringen die ook in ons zakelijk leven van groot belang zijn.

Als Gideon leer je om een leider te zijn in jou gezin, kerk, bedrijf en omgeving en daadwerkelijk een verschil te maken. Kom jij ons team versterken?

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Ik was 23 jaar oud toen ik voor het eerst bij de Gideons kwam. Ik was een jonge ondernemer met weinig ervaring. De Gideons hebben mij geholpen om mijzelf te ontwikkelen op zakelijk gebied maar ook in het nemen van leiderschap.

Joeri Schippers, Emmen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Doneer Gideons Nederland

Help het goede nieuws verspreiden!

Amount

IBAN: NL35 INGB 0000 1860 18
Stichting The Gideons International “The Netherlands”